02 Mart 2014

07harfli Fanzin Çıktı!


07harfli Blog olarak, en son yaptığımız stickerlardan önce düşünüyorduk aslında fanzin işini. Ancak stickerın biraz daha gereklilik olduğunu düşünüp ilk ona yoğunlaştık. Sıra fanzine geldiğinde ise türlü yoğunluklardan dolayı uğraşamadık. Ancak özellikle benim sömestır boşluğumu da kullanıp 07harfli Fanzin'i Antalyaspor tribünlerinin ve Türkiye fanzin meraklılarının beğenisine sunmuş olduk. 

İlk sayı olarak güncel yazı hiç yok. Biraz arşivlik olarak saklansın istedik. En son fanzini 2005'de gören Antalyaspor tribünlerine inşallah yeni bir heyecan daha kazandırmış oluruz. Devamlılığı olur mu bilinmez ancak bir ilk adımı attık gerisi gelir umarım. 

Fanzinlerin dağıtımına başlıyoruz, Antalya'da belli başlı yerlere göndereceğiz. Almak isteyenler oralardan alabilirler. Ücreti yoktur, tek isteğimiz aldıktan sonra okunmasa bile eşe dosta verilmesidir. Antalya dışından fanzini edinmek isteyenler ise 07harfliblog@gmail.com mail adresinden veya Facebook fan sayfasından mesaj yoluyla bize ulaşabilirler.  Dağıttığımız yerleri de fanzinler ulaştıktan sonra Twitter ve Facebook hesaplarımızdan duyurucaz. Bu postu da güncelleyeceğiz. 

İyi okumalar.



2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Büyük Antalyaspor Derneği'nden fanzinleri edinebilirsiniz. Onun dışında, facebook sayfamıza adresinizi mesaj olarak bildirirseniz kargolayabiliriz.

      https://www.facebook.com/07harfli

      Sil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...