05 Nisan 2014

STSL 28. Hafta Konyaspor | Mantığımız Düştü

Antalyaspor küme düşmüştür. Antalyaspor ligin bitimine 5 hafta kala havlu attı. Evet matematik olarak küme düşmedik ancak haftalardır dillendirmediğimiz küme düşüş bu hafta kesinleşti. Bu takım da inanç yok çünkü.

Sen haftalardır rakiplerini yenemezen, sahanda  5 aydır, son 10 haftadır ligde maç kazanamazsan olacak olan budur. Bunun üzerine tartışmak bile saçmadır.
Siz Antalyasporlu futbolcular... Asgari maaş ile çalışan emekçinin, ev kirasını deplasmana yatıran vatandaşın, sınavlarından feragatta bulunan öğrencinin, ailesinden kaçıp maça gelen çocuğun umutlarını söndürdünüz. Türkiye’nin en büyük 4. Şehrinin vebalini boynunuza aldınız.

Siz ölüm kalım maçınınızda 10 dakika dişinizi sıktınız. Bunun için mi teşekkür istiyorsunuz bizden. Bunun için mi omuzlarda taşınmak istiyorsunuz,  bunun için mi dünyanın en güzel şehrinde top oynuyorsunuz.

Antalyaspor iki sene önce Sivasspor’un galibiyeti ile ligde kaldı. Bu Antalyasporluyum diyen kimsenin içine sinmedi. En azından benim o gün Antalya’ya dönerken, döndükten sonra görüştüğüm kişilerden hissettiğim bu idi. Şimdi söylüyorum, Antalyaspor bu şekilde yine kümede kalacaksa artık kabülü olmayacaktır benim gözümde.

Bu takım Türkiye Kupası’nı kazansa dahi gözümde küme düşmüştür ve en ağır protestoyu hakediyordur.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...