06 Nisan 2014

Gözler Seni Arar Şanlı Kocaelispor

Günlerdir Antalyaspor küme düşecek mi, kupada finale kalacak mı diye tartışıp duruyoruz. Aramızda kulübün geleceğini pek parlak görmeyenler var. Sonumuz Kocaelispor olur mu diye düşünenler var. İşte o Kocaelispor bugün amatör kümeye düştü. 

Antalyaspor tribünlerinin kardeş tribünü değil, Antalya'nın kardeş şehri olmuştu artık bizim için Kocaelispor. Yeri geldi onlar için deplasman yaptık, yeri geldi onlar için evimizi açtık, yeri geldi sırf Kocaelispor atkılarıyla deplasmanda giremezsiniz diyen polisle çatışık. Kocaelispor atkısını, Antalyaspor atkısından farksız gördük. Kim unutur ki 6 sene önce Gençlerbirliği maçında Kocelispor bayrağını sökmeye çalışan polisle yaşananları? Kim unutur Kocelispor tribünün yönetimin protesto edildiği maçtan sonra bizimle yürüyüşünü? Kim unutabilir Kocaeli'ye gittiklerimizde yaşadıklarımızı, kim unutabilir İstanbul, Bursa ve başka deplasmanlarda bizimle beraber gırtlak patlatan Kocaelisporluları...

Evet şuanda Kocaeli şehrinden çok uzaktayız, aramızda kilometreler var. Ancak o kilometreler, onların şuan yaşadıkları hissi bizim de yaşamıza engel olmuyor. Dibi gördü artık Kocaelispor şuan tek dileğimiz, arzumuz Kocaelispor'un dipten güç alarak eski haline dönmesi. Belki çok duygusal bakıyorum işe, evet Kocaelispor'un işi çok ama çok zor ancak Kocelispor çok büyük bir camiadır bunun altından kalkacağına inancımız tam. 

Amatör kümede, tahta tribünlerde canım feda olsun sana diye içten haykırmaya devam eden koca yürekler oldukça yıkılmaz Kocaelispor. Nerede olursak olalım 41. dakikada Kocaeli tek kardeş diye haykırdığımız sürece yıkılmaz Kocaelispor....

Ağlarsa Hodrimeydan Ağlar, Gerisi Yalan Ağlar!






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...