31 Mart 2014

STSL 27. Hafta Kayserispor (D) | Paraşüt Yırtılmaya Başladı

Bu postu yazmaya maç bitti haberi geldiği an başlıyorum. Maçı da ders dolayısıyla izleyemedim. İzlemeden neyini yorumunu yapacaksın derseniz haklısınız ona da birşey diyemem. Ancak maçları izlemeye gerek var mı onu da bir düşünmeden geçmemek lazım.

Bu Antalyasporlu futbolcuların ne yapmaya çalıştığını ben anlayamıyorum. Kesin formada bir sıkıntı var ya da Antalya'nın havasına. Her sene her sene aynı şeyi çekiyoruz. Düşme potasına girmişsin, oynayacağın rakibi bu maçta yensen aşağıda kalmaya mahrum bırakacaksın hala neyi bekliyorsun oynamak için... Hala neyin rahatlığındasın. 

Sen git Eskişehirspor'u kalabalık ve coşkulu tribünün önünde yarı finalde yen gel, Kayseri'de boş statta kazanmak zorunda olduğun karşılaşmadan 3-1 gibi bir hezimetle ayrıl. Hem de ilk yarı 1-0 önde kapamışken. Yok arkadaş bunun bir açıklaması yok. Bu futbolcular adam olmayacaklar. 

Paraşütümüz yırtıldı, son sürat gidiyoruz bir alt lige. Haftaya Konya maçından sonra belki daha da kesin konuşacak duruma geleceğiz. Bizleri bu hale getiren herkesin Allah belasını versin. 

---------------------------------------

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Kayserispor: Sinan Bolat, Abdullah Durak, Sereno, Levent Gülen, Ömer Bayram, Mijailovic (Dk. 46 Nobre), Tziolis, Biseswar, Engin Bekdemir (Dk. 83 Sefa Yılmaz), Vanek, Bobo (Dk. 66 Taner Yalçın)
Antalyaspor: Fornezzi, Serkan Balcı, Giray Kaçar, Musa Nizam, Vederson, Uğur İnceman, Murat Duruer, İbrahim Dağaşan (Dk. 66 Köksal Yedek), Emrah Başsan, Tita (Dk. 58 Isaac), Semih Şentürk (Dk. 44 Diarra)
Goller: Dk. 36 Uğur İnceman (Antalyaspor), Dk. 51 Biseswar, Dk. 59 ve Dk. 60 Nobre (Kayserispor)
Sarı kartlar: Dk. 40 Sereno, Dk. 82 Levent Gülen (Kayserispor), Dk. 70 Giray Kaçar, Dk. 75 Uğur İnceman (Antalyaspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...