23 Mart 2014

STSL 26. Hafta Karabükspor | Görünen Köy Kılavuz İstemez

Üstünüzdeki dedik, forma dedik, güç verir size dedik... Sizin yapmanız gereken tek şey hakkını vermekti o formanın ama siz bırakın formanın hakkını vermeyi, işinizin hakkını, aldığınız paranın hakkını bile vermekten acizsiniz. 

Hangi taktiği, hangi bireysel hataları, hangi takım içi uyuşmazlıkları konuşacağız. Takımın şuan ki halinin taktiği, sistemi mi kaldı? Bu saatten sonra, bugüne kadar yapmayı aklınızın ucundan bile geçirmediğiniz şeyi yapacaktınız. Savaşacaktınız. Sizden jeneriklik goller istemedik, sizden müthiş pas organizasyonları istemedik, sizden harika vücut çalımları istemedik. Tekmeye kafa sokmanızı istedik, formanın terle hatta gerekirse kanla ıslanmasını istedik... Acınacak haldesiniz ki, formanın terden ıslandığını bile düşünmüyorum.

Takımın taraftarı yok dediniz, son 3 maçtır sene başı sponsorlara verilen koltukları dışında stat tamamen dolu. Her deplasmanda yanınızdayız, daha geçen hafta 800 kişi Manisa'ya geldik. Daha ne istiyorsunuz. Şehir mi kötü, havalar mı bozuk... Başka şehirlerde döner bıçakları ile girilen tesislere iki haftadır tatlılarla geliyor Antalyaspor taraftarı... Daha nasıl bir ortam istiyorsunuz? 

Hadi bunca taraftarı, Antalyaspor camiasını önemsemiyorsunuz. Sanıyor musunuz ki bu takım küme düşerse siz topçular başka takımlarda oynayabileceksiniz. Çoğunuz da bizimle beraber alt liglere doğru yola çıkacaksınız. Antalya gibi bir şehirde yaşama, futbol oynama şansını tepeceksiniz. Eh sizin gibi adamlardan futbol yorumcusu da olmaz, belki bir köfteci açarsınız. 

Artık futbolcuların adam olma zamanı gelmiştir. Antalyaspor taraftarının sabrı taşmıştır. Bu takım eğer küme düşerse, bunun tüm vebali Antalyaspor futbol takımı oyuncularında olacaktır. Bir şehrin vebali boynunuzda olacaktır.

Adam olun, formanın hakkını verin. Tekrar hatırlatmakta fayda var...

EN BÜYÜK TARAFTAR, FUTBOLCULAR SAHTEKAR!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...