01 Mart 2014

STSL 23. Hafta Beşiktaş (D) | Bir Bir Biri Biri Birine

Bu Beşiktaş maçına çıkarken çoğunluğun tek umudu Samet Aybaba'nın futbolcuları fişekleyecek olmasıydı sohbet ettiğim insanlara, okuduğum yorumlara göre. Açıkcası, bizim için dert olan da bu. Neden Samet Aybaba'nın ve takımınının maç seçeceğini düşünmüyoruz. Bu takımın neden bir sistemi yok. Neden sadece seçtikleri maçlara göre performans bekliyoruz futbolculardan?

Bu akşam oynanan Beşiktaş maçında takım aslında top oynamadı sadece mücadele etti. Bundan dolayı bizde de Antalyaspor iyi oynadı gibi bir algı oluştu. Elbette herkes dikkat etmiştir, hatta spiker bile söyledi ancak Antalyaspor ilk şutunu 56. dakikada attı. Böyle bir durumda iyi oynanan bir futboldan bahsedebilir miyiz? Antalyaspor bu dakikaya kadar iki pas üst üste yapamıyordu. Bir de şunu düşünelim, Antalyasporlu futbolcular bu eforun yarısını, Eskişehirspor maçında gösterse idi 3 puanı alamaz mıydık? Antalyaspor'un derdi de rakibi olabilecek takımlarla saçma sapan maçlar çıkartıp, rakibimiz olmayan takımlardan puanlar almaya çalışması değil mi?

50. dakikadan sonra aslında top yaptık biraz. Gökçek ve Köksal ile iyi bindirdik. Bir iki tehlikeli atağımız bile oldu. Ancak bunun önüne geçen yine Samet Aybaba oldu. Samet Aybaba da Mehmet Özdilek gibi ezbere değişikliklerine devam ediyor ve ne yazık ki bu değişikliklerin ilki her maç sahanın en iyisi olarak izlediğimiz Köksal yerine Emrah'ı sokmak. Arkadaş tamam Emrah'ı kazanmak istiyorsun ancak, bu Emrah yüzünden kaç maç kaybettik ben sayamadım gitti. Bugün yine yaptığı bencil hareketlerle büyük tepki topladı Antalyaspor taraftarından. Köksal - Emrah değişikliğinden sonra da takım yine duruldu ve defansa kapandı. Bu sırada kaç pozisyon verdik sayabilen oldu mu?

Ayrıca niye yine Uğur çıktı piyasaya. Yine hiçbirşey katmadığı gibi bir sürü hatalı pas verdi üstüne sarı kart gördü. Biraz daha zorlasa takımı 10 kişi bırakabilirdi. Ne güzel unutmuştuk Uğur'u.

Sonuç olarak İstanbul'da alınan bir puan her zaman için iyidir. Ancak bu alınan 1 puan bize ilerisi için bir umut verdi mi? Rizespor maçına bu hırs ile çıkacak mı kırmızı beyazlı formalılar... Bunların hepsini tabii ki gelecek hafta göreceğiz ancak ne yazık ki önceden gördüklerimiz üzerine pek bir umut olmayacak gibi. Rizespor'dan 3 puan alamazsak, bu 1 puanın pek de önemi kalmaz.

Cuma günü İstanbul gibi bir yere giden Antalyasporluların hepsine teşekkürler. Umarım hepsi kazasız belasız dönerler memlekete. 




----------------------------------------------------------
BEŞİKTAŞ: 0 - ANTALYASPOR: 0
Stat:
 Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Çağatay Şahan, Volkan Narinç, Ali Saygın Ögel
Beşiktaş: Tolga Zengin, Necip Uysal, Ersan Adem Gülüm, Franco, Motta, Hutchinson, Jones (Dk. 58 Oğuzhan Özyakup), Veli Kavlak, Olcay (Dk. 71 Ömer Şişmanoğlu), Holosko, Almeida (Dk. 78 Uğur Boral)
Antalyaspor: Fornezzi, Koray Arslan, Giray Kaçar, Boum, Vederson, Köksal Yedek (Dk.68 Emrah Başsan), Enoh, Uğur İnceman (Dk. 78 İbrahim Dağaşan), Serkan Balcı, Murat Duruer, Diarra (Dk. 85 Semih Şentürk)
Sarı Kartlar: Dk. 35 Veli Kavlak, Dk.72 Necip Uysal, Dk. 90+1 Hutchinson (Beşiktaş), Dk. 68 Uğur İnceman, Dk. 81 İbrahim Dağaşan, Dk. 90+1 Fornezzi, Dk. 90+3 Boum  (Antalyaspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...