01 Mart 2014

Konyaaltı Sahili Büfeleri ve Antalyaspor

Ülkemizde tüm spor kulüplerine tahsis edilmiş, bu kulüplerin gelir elde etmesine yaramış ticari alanlar vardır. Antalya'da Antalyaspor'un birkaç bilboard hariç bir otoparkı bile yok.

Antalyaspor kulübü yaklaşan seçimlerden önce belediye başkanları adaylarına açık açık, Antalyaspor'u vaatlerinizde en üst seviyede tutun demeye başladı. Antalyaspor bu şehrin Türkiye'ye açılan en büyük kuruluşlarından bir tanesidir. Hiçbir sanayi kuruluşunun, hiçbir otelin yapmadığı reklamı Antalyaspor başarılı futboluyla yapabilir. Şehrimizin zenginliği olan oteller, sanayi kuruluşları nerede vergi ödüyor bunlar araştırılırsa daha açıklayacı olabilir bu dediğim. Günümüzde futbolun insanlar üzerindeki etkisi malumken, Antalyaspor'u denli yok sayacak hiçbir başkan adayı, Antalya sorunlarını ciddi anlamda eğilen bir başkan olamayacaktır.

Geçen hafta Antalyaspor basın bildirisi yolu ile, Konyaaltı sahilinde bulunan büfeler için hak talebinde bulundu. Bu büfeler -parti ayırt etmeksizin- belediyeye yakın olan kişilere gidecekse eğer biz bunun karşısında dururuz. Böyle bir durum olacaksa da bu Antalya halkının takımı olan Antalyaspor'dan yana olmalıdır. Çünkü Antalyaspor'un başarısı da, kazancı da Antalya'nındır.



Antalya'nın aşırı göç alışından şikayetçiyiz, bu gelen insanları da Antalyalılaştıramadığımızdan müzdaribiz. Bu insanları birleştirecek bir payda bulmalıyız. Bunun da en kolay yolu Antalyaspor tribünleridir. İnsanlar Antalyaspor'un gollerini beraber kutlamaya başladıkça, birşeyler paylaşmaya başlarlar. Bunun için de Antalyaspor'un başarılı olması gerekir. Bunun yolu da ne yazık ki günümüzde paradan geçmektedir.

Eğer Antalya belediye başkan adayları Antalya'yı gerçekten düşünüyorsa, bu çağrıya kulak vermelilerdir. Antalyaspor, Antalya'nın en büyük değerlerindendir, bunu inkar eden de Antalya'yı tanımıyordur. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...