04 Mart 2014

Hani Nerede Antalyaspor Sayın Adaylar?

Belediye başkanlığı seçimlerine şunun şurasında 25 gün kaldı. Adaylar hergün bir yerde karşımıza çıkıyorlar. Sürekli vaatlerini dile getiriyorlar. Ancak bugüne kadar Antalyaspor'a dair hiçbirşey görmedik desek yeridir.

MHP'nin başkan adayı Kemal Çelik bazı otobüslere liderlik vurgusu yapan giydirme yaptı. Bu akşam Büyük Antalyaspor Derneği'ni ziyaret edecek. Başka da birşey yok. Antalyasporlu bildiğimiz Menderes Türel de 2 haftadır maça geliyor. Ne bir açıklama, ne bir demeç. Akaydın'dan da hiçbir şey yok.

Önceki dönemi hatırlıyorum da iyi veya kötü, gerçek ama yalan Antalyaspor adı sıkça geçiyordu. Bu seçimlerde ne oldu da Antalyaspor akıllara gelmiyor. 

Peki biz çok mu masumuz? Grup 1966 Kemal Çelik'i ziyaret etti, peki ne çıktı bu ziyaretten. Şampiyonlar Ligi'ne gidicez, Avrupa'da oynayacaz demeçleri. Bunları yapmak için somut adımlar olarak neler sunuldu? Ziyaret etmek kolay, bizler şuanda tüm istediklerimizi Antalyaspor adına açık açık bu adaylara söylemeliyiz. Büyük başkan diye bağırmaktan öteye gidemiyoruz ne yazık ki. Ancak bir kişiye büyük diye bağırmak bu kadar kolay olmamalı.

Biz bu seçim döneminde, tüm adaylara onların söylediği gibi bir hizmetkarları olarak düşünüp, Antalyaspor'un çıkarı için baskı uygulamalıyız. Bizim için Antalya ne kadar önemliyse, Antalyaspor bu önem sırasında en geniş yeri kaplıyor. Ondan dolayı Antalyasporlular'dan da ricamız, yönetime aday olan kişilere Antalyaspor'un çıkarları için baskı yapmalarıdır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...