24 Mart 2014

Antalyaspor Akrep'tir

Benim ilk maça gittiğim yıllara tekabül eder Şimşek mahlasının son kullanışları. Babalarımız o zamanın modasına uyup hep Şimşek demişler Antalyaspor için. Hala kendilerine şimşek diyen çok fazla taraftar var Türkiye'de. Ancak Belki de son 20 yıldır, Antalyaspor tribüncüleri bilindiği üzere Antalyaspor için Akrep mahlasını kullanıyor.

Akrep hem orjinal, hem de yaşam koşulları Antalya şehri için oldukça uygun, bizi simgeleyebilecek bir sembol. Bundan dolayı ben de hep Akrep'in kullanılmasından yana olmuşumdur ki, buna karşı çıkan bir tribüncü yoktur da. 

Bunun yanında özellikle yerel basında çalışan ve Antalyasporlu gözüken çoğu gazeteci ısrarla Antalyaspor için Şimşek sembolünü kullanmaktan geri kalmıyor. Sırf bu sebepten bile Antalyaspor hakkında yazdıklarına ön yargı ile yaklaşıyorum.

Neyse ney, Antalyaspor yönetimi de bizim gibi düşünüyor olacak ki, takım otobüsüne Akrep giydirmesi yaptı. Biz Antalyasporlular bu giydirmeyi çok sevdik, umarım bu artık bazılarının gözüne Antalyaspor'un simgesinin Akrep olduğunu sokar. 

Akrep gol gol gol!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...